Over ons

Met Technico kiest u voor een partner die reeds méér dan 40 jaar ervaring heeft in auto-elektriciteit. We hebben dan ook een grote voorraad van de belangrijkste onderdelen en zijn verdeler van verschillende kwaliteitsmerken. We leveren deze zowel aan bedrijven als aan particulieren, in zowel binnen- als buitenland.

We zijn bovendien gespecialiseerd in het herstellen van starters en alternatoren, elektronische afstelling van motoren via de computer, opstellen van volledige diagnoses, CO uitlaattests, controleren en herstellen van het volledige Airco- systeem. Technico is jouw werkhuis van vertrouwen, met gespecialiseerd personeel!

Een duurzame oplossing

Bij Technico gaan we tot de kern van het probleem. Een duurzame oplossing staat bij ons dan ook centraal. Jarenlange ervaring in combinatie met voortdurende bijscholing zorgt dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en is onze garantie dat we u steeds een duurzame oplossing kunnen bieden.

 

Dirk De Peuter
– Zaakvoerder

Onze garanties

Bij Technico kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Grote voorraad

Bij Technico staan we garant voor een grote voorraad van de meest belangrijke onderdelen.

Deskundig advies

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Technico zorgt ervoor dat uw bestelling in zowel België als Nederland razendsnel bezord wordt.

Advies op maat

Heeft u een vraag voor ons? U wilt een afspraak maken of een offerte-aanvraag doen? Contacteer ons en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u. U kan ons bereiken op (+32) 3 324 74 74 of een email sturen naar info@technicodeurne.be.